Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopp.

jag brinner i ditt hav,
fångas i ditt nät,
sjunger i dina tårar,
vattnar blommorna,
som på ängarna står,
där tar vinden mig bort,
blåser mig torr,
sprickorna syns,
kärnan är hel,
hoppet du får....




Fri vers av ninna
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-10 00:36



Bookmark and Share


  tom boreland
ska sätta garn
på onsdag
2007-12-10

  Michaela Dutius
\"jag brinner ditt hav\" en intensivt poetisk början som fortsätter på samma sätt.
Väl skrivet!
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

ninna
ninna