Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar

 

 

Jag älskar

att få vakna och känna dig

Värmen som avges från famnen

jag ligger i

 

Jag älskar

att se hur leendet från dina läppar

sprider sig till dina ögon

Se busskimmerglittret som sprakar

som miljoner stjärnor

 

Jag älskar

känslan av att vara kärnan

av ditt universum

Hur varje dag är en ny befrielse

där allt som räknas är det som sker

här och nu

 

Jag älskar vetskapen

och framtidens utsiktstorn

Vittnande om att det som sker

och det som komma skall

Innehar den gemensamma nämnaren

jag och du

 

Jag älskar

här och nu och det som skapar jag och du

Resten ger sig med tiden

där resan just bara har börjat

 




Fri vers av nettizen
Läst 420 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-12-10 07:33



Bookmark and Share


  Thommy
Vacker läsning som får en att må bra.
2007-12-13

    sunnanvind
Underbar läsning som ger en varm härlig eftersmak...
2007-12-11

  issac.a.m
Vackert...så vackert
2007-12-11

    blomsternätter
dikten gjorde min dag ljusare :)
2007-12-10

  Larz Gustafsson VIP
Tanken går till Karin Boye.
Och det är inget dåligt betyg.
Fantastiskt vackert och insiktsfullt!
2007-12-10

    Lindizz
Med härliga ord förmedlar du en härlig känsla av kärlek. Så fint skrivet. In-ger hopp.
2007-12-10

  Mike
fantastiskt vacker! du levererar känslorna på ett underbart sätt.
2007-12-10

  Gawain VIP
Så starkt närvarande. Du skildrar det finaste, starkaste av allt; levande kärlek! Att uppleva den är svindlande... att ha den, vara den är ofantligt stort..

Så fint!
2007-12-10

  thyra
En avundsvärd känsla du förmedlar. Man känner värmen och kärleken. Underbar text!
2007-12-10

  Söder
Kärleksfullt och vackert!
2007-12-10

  anita VIP
Mycket fin dikt med ett fint innehåll.
2007-12-10

  Betlehemsstjärnan VIP
Fantastiska rader där kärleken är den röda tråden..
\" se busskimmerglittret som sprakar som miljoner
stjärnor\" - underbara mening, som riktigt berörde
mig...Vackert!/B
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen