Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ebba tror att detta är hennes dikt... ;)
så jag får nog skäll i kommentaren
dessutom blir den bara tråkigare ju mer man läser den
så läs den bara en gång och gå vidare




Julbord

 

vad ska man med det till?


det rullar ju bara iväg ju.....




Fri vers av stronza
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-12 09:19



Bookmark and Share


  tom boreland
men då får
man lägga till
ett h
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar