Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan

Hon led av Delirium Pre-mens,

skojade hon

Alla visste, ingen förstod.

Hennes familj var död

Nu stod hon och stammade fram

sitt försvarstal

Ingen förstod

Nej, vi skulle aldrig förstå, förstår du,

sa dom beundrande.

Sedan ville dom veta

varför hon inte hade rätt papper med sig

 

Sen dess är hon en annan i stället.

 

 

 

 




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-12-10 12:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det finns en gammal berättelse om prinsen och tiggarpojken, de bytte plats för ett slag, när de skulle byta tillbaka var det svårt
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP