Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag blir kär

Jag smälter och blir till snöblandat regn
som faller ner över skolbarn som sträcker
ut tungan och sväljer mig och blir sjuka så dom
smittar ner sina rika advokat föräldrar.

Faller ner över vägarna så att dom blir hala
och orsakar trafikolyckor med minst 3 döda och
4 svårt skadade som hamnat på sjukhus.

Trillar som tårar ner utanför alla fönster och gör
\"vanligt folk\" ovanligt deprimerade och går och
gnäller för inget hela dagen.

Gör grusvägarna helt leriga så att alla måste
gå en annan väg bara för att jag ska ligga där
och förstöra vägen alla vill gå.

Fattar inte du att det kan bli farligt om jag smälter och faller för dig?




Fri vers av Tezzan__
Läst 383 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-10 21:23



Bookmark and Share


  elden
jag älskar dig therese, det där var vackert<3
2007-12-13

    Mi11ie
fan vad bra du är älskling! :D haha.
2007-12-10

  om en Siri
Aaaahh! :D du är SÅ UNDERBAR med ord! You are the queen and I\'ll bow!
2007-12-10

    Cammo
Jag gillar den. Speciellt slutet. Bra liknelse
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Tezzan__