Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godkväll alla poeter


Här är jag för första gången
kanske någon här blir fången
av min text så jag kan glädja
nån som läser och vill vädja
att jag här ska skriva mera
Hoppas läsarna blir flera




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-10 22:42



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så trevlig ingångstext på poeter! en text som visar på tidigare, framgångsrikt författarskap...
2009-01-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
På självaste Nobel-
dagen, var Du i
tagen, och skrev,
här, kul, Du, såg
det först, nu!!!!!
2008-01-27

  aol
skriv mer kära du
2008-01-24

    Cajsa
Välkommen
2007-12-19

    eva m h
Godkväll och välkommen till oss på Poeter!!
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt