Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möt mig

Bergfast stod du
i stormen av känslor
Bergfast som du
förmodligen alltid gjort

Såren under den
bergfasta ytan
ser jag ändå trots all
kamouflage

Du kan inte lura mig
nej det går inte
för jag är den jag är
och ser mer än du tror

Tro inte att du kan
styra mitt liv
tro inte att du
bestämmer allt

Du blir bara ensam
i din tro till slut
i stället för att möta
mig på halva vägen

Se mig, under min fasad
av uppbyggt försvar
för min egen person
Se mig under ytan

Se mig för den jag är
i stället för att försöka
dölja dig själv

Möt mig, slåss inte
i din kamp att alltid vinna
Jag vill inte vinna
jag vill älska

Jag vill tro
jag vill möta
dig i din kärlek
tillit utan försvar






Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-10 23:17



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
fin melodi som lyckas
mellan varje rad.
du har dina egna ord
jag tycker om hur
dem tar form.
fint:)
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt