Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kvällsaffirmation

Hela världen är ett gosedjur

Alla stöder varann

Ingen tillåts falla

Åh, vad jag längtar

till varje ny dag




Övriga genrer av Kim VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-11 00:17



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ser en längtans poesi... men även en förundrans inför tillståndet i världen...
2007-12-15

  thyra
Det vi affirmerar skall bli :) Mycket varm och livsbejakande text. Fint!
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP