Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon gick över gränsen

Hon gick över gränsen
Han gick över gränsen

Vem fuskade?

Hon berättade allt
Han berättade allt

Vem ljög?




Fri vers av EMITSTI
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-11 05:18



Bookmark and Share


  Tuzze87
den här gillar jag! verkligen så här kan dte vara!
2007-12-25

  glittertindra
hm... frågor väl värda att ställa...
2007-12-21

  Michaela Dutius
En kort och kärnfull text som ger tankar
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

EMITSTI