Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en del knepigheter att ta sig igenom i den ensamma tillvaron, som inte bjuder på så mycket. Man får göra allt själv, om det ska bli något alls.


Inte längre vi

 

Allt jag förut gjorde
går inte fort

Det jag borde
blir inte gjort

Istället föds en kamp
för överlevnad

Ingens steg ingens tramp
som ger livet trevnad

Grottekvarnen cirklar runt
en vardag som är grå

Livet som blev utspätt tunt
när det är VI TVÅ

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-11 08:04



Bookmark and Share


    shedvil
hej va fint du skriver...
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP