Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så försvinner vännerna, en efter en, som tio små negerpojkar. Jag har tydligen blivit en så trist person, så att jag inte längre är någon man vill umgås med. Det gör ont eftersom jag har investerat mycket, varit en givande vän genom åren. . .


Tio små negerpojkar

 

Det bittra slutet
är här nu

Den sista negerpojken
är på utgång

Större värde
hade inte

- v ä n s k a p e n -




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-11 09:23



Bookmark and Share


  Yvonne
Sanna vänner stannar kvar, de andra drar. Det blev visst rim!
2007-12-11

    Maria Malm
Mycket sorg och smärta i raderna.
2007-12-11

  charlotte hedendahl
Det är så sorgligt när vännerna sviker!
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP