Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du?

Vem är du, som besöker mig om natten
din skepnad går runt i mitt hus
Jag mer känner och anar
ibland räds jag, ibland ser jag ljus

Jag är nyfiken på vem du kan vara
som bara finns där hemma hos mig
Du är lika mystisk som faschinerande
och du verkar vara orolig så säg

Är det något hos mig du letar
för i så fall får du faktiskt fråga
Men du går runt runt och det verkar
som att du inte skulle våga.

Jag kan ju inte veta vad det är du funderar på
Om du inget säger
Har jag svårt
Att dig förstå.




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-11 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt