Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våra tätorter är fyllda av människor, med mindre och mindre medmänsklighet. . .


Fullt av människor

 

Var och en är sig

själv närmast och singlar har

inte tillträde

 

 


 

 

 




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-11 11:50



Bookmark and Share


  Yvonne
Så sant. Har upplevt detsamma.
2007-12-11

  LassO
Alla tänker på sej det är bara jag som tänker på mej... Det är nog så. Jag fick SMS av min tjej en gång som hon skickade från passagen. Längst ner stod det lite reklam: Åk på singelkryssning boka nu på www. osv. Hm hon gillade inte riktigt det, men vaddå, hon hade ju skickat det... ;=)

2007-12-11

  Bjarne Nordbö
Finurligt och lite sorgset. Men väl fångat.
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP