Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 


Den bistra verkligheten

 

 

Bister sanning är

insikten om att vänners

tålamod är slut

 

 




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-12-11 22:12



Bookmark and Share


    papillon
Vänner? Vän är den som du oförbehållsamt skulle våga gå till när polisen jagar dig - hur många sådana vänner har man??? Jag har i bästa fall tre.... när jag är åttioåtta har jag kanske fyra.
2007-12-12

    Maria Malm
Sorgset konstaterande text.
2007-12-12

  * Ammi *
tålamod .. förståelse kanske?
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP