Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna kalk

Beska vatten

med vämjelig stank

kallar fram min bild

Frostnupen vass

och uthusets daggpärlade

spindeltråd

träder fram

Och hela landskap

och barns släta kinder

och gamlas fårade

Och sannerligen,

redan idag skall vi fira

och glimma ur mörkret

vi gräs, vi vidder och åsar

Stiga ur vattnen

och tacka varandra.




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-11 15:38



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ser ett landskap där vaggar vassar som frostats av naturens inneboende krafter...ser jag barn och gamla som vandrar strandledes sökande...
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP