Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läs, läs läs o läs, finns ett gömt djup!


skapa???

ibland tänker jag på varför alltid folk ändras i andras närvaro. Kompisar flickvännen eller kanske nån i familjen. man spegelvänder sig, man gör en volt och en spegelvänd människa träder fram, Som ska synas, som tar all plats i rampljuset. Spegelvända bilden skapad av rädsla, rampljuset skapad av redigerarna. Redigerarna skapad av den spegelvända människans kopisar. Kompisarna skapade av varann. Publiken skapad av manuset. Ljuset som bländar skapad av redigerarna bländar publiken. Starkt och så ljust att det gör ont. Det svider. I ljuset ser man folk som skrattar, som är glada, som skapats av varann.




Fri vers av frankeee
Läst 173 gånger
Publicerad 2007-12-11 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frankeee