Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
följ ditt hjärta och din inre röst, de är dina instruktioner i livet


Är Ikea manualen på svenska?

hur ofta får du en manual på svenska?
den du får från ikea är visst svensk, och jag kan slå vad om att du följer den manualen o får det du ville ha exakt som på bilden. Manualen styr dig, den säger till dig vad du ska göra o du gör det.
Den säger till dig banka in just den spiken, på exakt just de stället, o du gör det, du har inget val. egentligen..
När du precis prickat av den sista punkten i manualen, har du din bokhylla klar, exakt så DU vill den ska vara, exakt så DU vill ha den, spelar ingen roll att du följde manualen, för du köpte bokhyllan på ikea i ditt sinne, o nu har du den framför dig. Manualen hjälpte dig bara bygga upp den.




Fri vers av frankeee
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-11 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frankeee