Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För du får mig att le .


Teddybjörnen T dansar i lila .

Självmordspromenad strax utanför mitt vardagspalats,
Idag föll himmlen vackert,
Dina tisdagsord blåser under min dörr, och ber mig att le .

Vi limmar oss hand i hand,

Rullgardiner med fotografier av våra halvt färdiga korthus faller aldrig,
Jag dansar med tyddybjörnen T, och målar oss lila .

Självmordpromenad framför nattöppen köttresturang,
Ett par sommarskor på ett Fridlyst vintertäcke, inte så speciellt kallt.

Superlim fäst på två blickar,

Godis Poesi talar för sig själv, jag är världens öppnaste fönster,
Du sover vid en av mina sidor, jag kramar alla dina,
Teddybjörnen T se dig om...och kalla mig alltid för Din .




Fri vers av Lazerpistol
Läst 558 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-12-12 21:28



Bookmark and Share


    EMITSTI
Texten är härlig, sorglig, rolig och full av nytänk! Keep going:)!
2008-02-16

  Nicole Margit
Fullkomligt underbart! Jag är förundrad.

Fina, fina man!
2007-12-13

    Issand.
varje mening är vacker i sig. gillar den sortens poesi. tack för fin text
2007-12-12

  Betlehemsstjärnan VIP
Gillar verkligen känslan och språket i den här dikten.
Mycket fin/B
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Lazerpistol
Lazerpistol