Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du och vem är jag

En enkel kvinna var hon
men enkel blev komplex
för alla dem hon kände
hon var som en reflex

Speglad av dem hon mötte
gjorde henne till allas vän
hon kände in och antog
deras energi och sen

Ibland hon inte visste
vad som var hon och dom
i alla känslor som gick runt
och ibland så blev hon tom

Kan någon människa begripa
hur detta kan gå till
att ta till sig alla andras sorg
är inte något som man vill

Hon hade svårt att stänga av
och hålla sig utanför
intuitionen var så stark
men skydd man sätta bör

En hjälpare i nöden
hon alltid varit i sitt liv
åt allas sorger och bekymmer
men själv tog hon stora kliv

Hon ville nu så gärna
hålla sin egen kontroll
men nu hon kommit underfund
den spelar en stor roll

Om man ska kunna släppa in
det som viktigt är i livet
då bör man också släppa koll
och inget ta för givet

Leva varje dag som nu
är det rätta att nu göra
så jag tror faktiskt att jag
min man i kväll ska förföra




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-12-12 21:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det ligger väldigt mycket i det du skriver.
Det är en stor nåd att kunna leva blott en dag, ett ögonblick i sänder.
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt