Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har aldrig gillat julen..för många tråkiga minnen, det är dags att tänka om nu och bryta den negativa trenden och skapa egna minnen...


Tillsammans

 

Hör toner från fjärran

spelar spralliga julserenader

Avogheten jag känner

släpper lite av sitt grepp

 

Ler åt glitter-girlangen

som barnen hängt lite på sned

Kan inte låta bli

att i sången ryckas med

 

Julkänslan som alla pratat om

förstår den inte

men ska ge den en chans när som

Året som gått

förändrat mycket i livets bana

så även för julen

kan jag nu hissa en fana

 

Första julen

som en hel familj

~tillsammans~




Fri vers av nettizen
Läst 319 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-12 22:06



Bookmark and Share


  aol
gillas
2008-01-06

  glittertindra
många är de som har dåliga minnen från juletider... men trenden går att vända till den familjegemenskap det var tänkt från början...
2007-12-15

    ej medlem längre
En lycklig familje jul trots gamla obehagliga minnen är jag helt säker på att du kommer att uppleva:)
2007-12-15

  Thommy
Hoppas du kan byta dina tråkiga minnen till några underbara, jag tror det.
2007-12-13

  issac.a.m
ja..underbar text
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen