Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättja

först
tänker jag på allt jag ska hinna
blir orolig, hur ska det gå
pusselbitarna passar inte

sen
låter jag lättjan bli en själslig räddning





Övriga genrer av Agneta VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-12 22:23



Bookmark and Share


  Annmargreta
Tänk på att det finns inget jobb som springer bort!!!!!!!!!!!!!!!
Tänk på dig själv ett tag, kram Margaretha.
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Agneta VIP