Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MUSIK som lever


toner som dansar
melodier som älskar
texter som talar och förstår


önskar jag kunde spela...

alla färger




Fri vers av Agneta VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-15 22:03



Bookmark and Share


    Mejja
Det kan du - bara genom att vara du.
Fortsätt... Vi människor spelar bara olika!
2011-05-22

    Mejja
Ja i musik finns alla känslor beskrivna.
Så mycket enklare än ord ibland.
2011-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Agneta VIP