Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland tar det väldigt lång tid innan sakers tillstånd kommer fram och kan ses i sitt rätta ljus. Jag är nog ovanligt lättlurad. . . .


Öppnade ögon

 

 

Det är skrattretande när jag
tänker på hur lätt jag
har låtit mig luras
av vänskap
som är
utan
djup
 och 
börjar
visa sitt
rätta ansikte
men jag spelar med
ett tag till för att jag är
nyfiken på att få se hur det
kommer att sluta utan min besvikelse




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2007-12-13 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP