Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valde vi rätt?



Drömde om dig,

hemma hos mig.


Du ville försöka igen,

hoppades på kärleken än.




Vaknade kall och svett,

valde vi fel eller rätt?


Det vet vi nog inte ens själva,

du får fortfarande min värld att skälva.



Eller är det bara en fix ide\' i min hjärna,

som ännu håller liv i din stjärna.







Fri vers av emilf77
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-13 19:45



Bookmark and Share


    CaMillA
Aj, rakt i hjärtat mitt! Vackert så vackert!:)
2007-12-14

  Lyckohäxan Enediel
Ja många gånger önskar man sig ett facit...men man får väl nöja sig med att det förr eller senare visar sig vad som är rätt.
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77