Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julångest



En julafton på egen hand

på gränsen till saknadens land.


Glädjens högtid kan vara svår,

och än jävligare detta år.


Förhoppningsvis kommer det snö,

så jag får jobba tills det blir tö.






Fri vers av emilf77
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-13 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77