Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köpa svart

Köpa svart är ingen hit
när värmepumpen dör
kylan kommer ända in
när det blir kyla utanför

Vis av skadan jag nu lärt
att hellre köpa vitt
smyga smussla ger tillbaks
nu jag sonar brottet mitt




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-12-13 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt