Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva eller dö

.

Skratta
eller
gråta
Äta
eller
svälta
Andas
eller
sluta andas

Vilja leva
eller
vilja dö




Fri vers av Mejja
Läst 492 gånger
Publicerad 2004-03-24 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejja