Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker och ljus

Snart stundar
den mörkaste dagen
på hela året

Varje gång
tänker jag att det
är nu det vänder

Varje år längtar jag
till ljuset

Så nu tänder jag
ett eget
tills det kommer




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-14 20:02



Bookmark and Share


  Cris
Kan behövas nu i denna tid
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt