Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tonåring

Kan jag ge dig
en promille
av min egen
erfarenhet
Med den
jag ville
du skulle veta
det jag vet

Du lilla vän
så mycket
du har att lära
så mycket
du skulle ha
nytta av
Om jag ändå
hälften kunde bära

Du har valt
att lära
den hårda
vägen
Lyssna på mamma
kan man ju
inte göra
i alla lägen




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-14 21:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefina tankar, fint skrivet!
Bokmärker!
2008-05-01

  Louise. J
Bra dikt!
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt