Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRÖSTEN

Kvinnan,
skapelsens krona
hon som ger tröst,
hon som väcker hopp
hon som tar handen i mörkret
ger vatten att dricka
och torkar tåren på kinden,
var är hon?




Fri vers av basics
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-12-14 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

basics