Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isberg

Du blundar på
ett sätt som bara
kan vara lögn eller
är det bara smärtstillande
för alla orden, ser hur de kedjar dig
likt ankare tar de dig med
under ytan

Där ser du det som är jag
ovanför var det så litet
här är jag ett vidunder
du kan inte kontrollera situationen och
Du bara blundar och när luften tar slut
sjunker du snabbare

När sanningen
stiger mot ytan
kan den ta allting med sig
dit den kom ifrån

Vi är alla ett isberg




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-15 12:05



Bookmark and Share


  aol
så är vi brav
2008-01-30

  R-M
vi e så...
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon