Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min farfar.....


I fädernas spår



En ros på din grav

För allt du var

För den mark vi har

Där blod och svett du gav



Där lever du i minnen kvar

All trygghet och värme vi fick

Skratt och glädje vilade i din blick

Det du byggde vi vårdar och spar




Fri vers av emilf77
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-15 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77