Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deras Kärlek

Pojken och
flickan, plus och
minus
Varmt mot kallt
De håller varandra,
under stjärnorna, så hårt
att marken vibrerar
i decemberkylan mot asfalt och grus
smälter hon och
han till en symbios
kärlek så verklig att den går att ta på
den är deras och
fysiken kunde inte göra någonting
då de uppfann
ett femte element




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-15 20:35



Bookmark and Share


  Aquarius
gillar speciellt avslutningen!
2009-06-26

  aol
så vackert sant
läs min dikt kär den önskar jag dej
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon