Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamlivet är svårt att uthärda. Saknaden är värst på söndagar




Värst är söndagar

 

Söndagen

är stilla

den dag då vi gick långpromenader

och

jag längtar så oerhört

efter dig

 ~~~

Ensammast är mitt hjärta

söndagar




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2007-12-16 19:51



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Fint skrivet! Rak ,enkel och äkta känsla!
Känner med dig, Ulla!
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP