Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam


Nere på gården

sitter en kille i 5årsåldern 

petar i sanden

med en pinne.

 

En kvinna sitter på bänken 

med pocketboken i handen

"Änglar och Demoner"

ägnar inte en blick 

åt grabben,

vars tårar

droppar ljudlöst ner i sanden.

 

 

Ingen vän att hålla om

ingen kärlek att krama.

 

 

 

 

Kvinnan, hon är påhittad

och grabben...

 

 

 

 

 

det är jag. 




Fri vers av Patrick K
Läst 311 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-16 23:13



Bookmark and Share


    ~maria~
Du skriver så fint,som alltid,det vet du att jag tycker :) puss
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K