Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vetskap

 

 

Jag anade

före jag såg...

I skuggorna som skönjdes

i imman från mina andetag i den frostiga natten

Konturerna av dig

 

Jag kände

redan innan jag kom tillräckligt nära

I berörandets moment

värmen från ditt bröst

Pulsen som slog

 

Jag visste

redan innan vi mötts

Det rätta i sitt ledande element

Du och jag, ödesbestämt

 

Redan innan någonting hade hänt

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 366 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-16 23:22



Bookmark and Share


    En klar stjärna
\"En kvinna vet alltid när en man är kär i henne , långt innan han har blivit det .. \" så sant! Bokmärkt!
2008-04-13

  Carola Zettergren
STORSLAGEN!!!
Bokmärker!
2008-02-09

  Rosen VIP
den vetskap om att vara steget före.... är nog så underbart!
fint skrivet!!
2008-01-01

  Lejonhjärtas poesi
Underbar vetskap i ljuv poesi!
2007-12-25

  Michaela Dutius
Underbart att få mötas med den föraningen. Då vågar man.
Mycket fint beskrivet
2007-12-20

    sunnanvind
Det bara finns där , det faktum som gör den stora skillnaden! Underbar dikt gumman!
2007-12-17

  glittertindra
fascinerande detta fenomen... när kärleken bara finns där...
2007-12-17

  issac.a.m
Vilken vacker dikt... orden går rakt in..så underbart
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen