Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det så att den starkaste föräldern är tongivande och får alla att dansa efter sin pipa, att lyda snällt och aldrig ifrågasätta?


Dominans

 

Är det så att den

starkaste alltid vinner

och kuvar andra

 

 




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-17 15:07



Bookmark and Share


  Yvonne
Det kanske kan se så ut, men den som vill spela en undergiven roll väljer gärna en dominant partner - och vice versa. Så egentligen tror jag äktenskapet var till fromma för båda. Men i barnens ögon kunde det nog te sig ganska märkligt.
2007-12-17

  lodjuret/seglare VIP
olika är det nog
beror på mer än blott
dominerande sinne
ibland är det gubben
som är ute när gumman
hon är inne å vice versa
2007-12-17

  charlotte hedendahl
Fin och tänkvärd dikt!
2007-12-17

    Erika H
Det finns alltid en dominerande part. Och det behövs oftast.

Men vad som händer sedan handlar om val.

Valet att kuva... valet att låta sig kuvas.

Bra tanketext.
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP