Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veta eller inte


Att veta
eller inte veta
det är ett sätt
att förhålla sig
beroende på
om det är obekvämt
eller inte.




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-12-17 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt