" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Tiden

 

Tiden valde ej

att till varje pris skattas

ögonblicken är

 

© Birgitta Wäppling, 17 december, 2007

(Haiku är svårt, och gör sig nog bäst på japanska...)

 

 




Bunden vers (Haiku) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 935 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-17 21:30



Bookmark and Share


    JJ VIP
Fin djup dikt som man kan vrida och vända på i tanken! Applåd! Mvh. JJ.
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP