Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är Gammeln

Det är Gammeln
svarade hon
när jag sa att jag hade värk

Det är Gammeln
som har tagit tag i din kropp
och gör sig påmind

Gammeln kommer
oavsett man vill eller inte

Kroppen blir äldre
och stelare

Det är Gammeln




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-12-18 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt