Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behov

Jag behöver dig än
jag behöver dig inte lika mycket
som jag en gång behövt.

Jag kan stå på mina egna
ben utan dina armar som
kryckor.

Jag behöver din än
jag behöver dig dock inte lika mycket
som jag en gång så behövt.

Det känns så jävla skönt.




Fri vers av Ommi^^
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-12-18 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ommi^^
Ommi^^