Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingenting.


[Tomt]

Jag är så otroligt glad,
otroligt glad övert att jag har funnit dig igen.

Du lämnade aldrig riktigt mina
undermedvetna tankar,du.
Du kommer förevigt att äga en
stor tjock blodig bit av mitt hjärta.

Jag är glad idag, glad imorgon,
glad sålänge du finns tillgänglig för mig att röra...
Men, om du försvinner så tänker jag ej
följa med dig
som jag en gång i tiden lovade.

Jag tänker stanna här och leva både
mitt och ditt liv fullt ut tills trådarna spricker...

För din skull..
4ever yours, Never mine.
-Ommi




Fri vers av Ommi^^
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-11-19 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ommi^^
Ommi^^