Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nåt slags beskrivning av ett känslomässigt (fysiskt?) samlag


att gå in i

Jag är den penetrerande kraften idag och går över gränsen för vad som är du för jag vill undersöka befinna mig under dina hud. Din gräns känns som en seg hinna när jag tränger in, i det upplösta utanför blir din kant ännu skarpare med mjuk hud innanför. Och när jag tränger igenom in i ditt kött så upphör din gräns och vi blandas ihop Och när jag kliver ut är jag aldrig densamma.




Fri vers av Lisapolja
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-18 22:00



Bookmark and Share


  Kthrauklis
Den här är lite spretig, framförallt i språket, men än viktigare naken, personlig och jävligt angelägen. Me like.
2007-12-20

    Player
\"Så möts våra essenser\"....jomen visst!
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lisapolja
Lisapolja