Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart att dansa

Dansens virvlar
får mig att glömma
allt ont

Musiken som känns
i kroppen tar över
och rytmen dunkar
i bröstkorgen

Jag rör mig i takt
som i trans, vickar
på höfterna
och njuter takten
i kroppen

Känns som jag
aldrig vill sluta
bara musiken
kan ta mig med
på den resan

Å vad det är
underbart att dansa




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 401 gånger
Publicerad 2007-12-18 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt