Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om uppror


docklockar

Klippte av
Tunga lockar dunsade mot golvet
Och jag reser mig rakryggad
Och förbannad
Och går ut utan kapuchong idag

För nu jävlar tänker jag inte låta filmestjärnesvallet tynga mig mer
För nu jävlar tänker jag inte dockslött blinka åt er mer
För nu jävlar tänker jag inte trippa småsteg mer

Staden är som förut
men det är inte jag som väjer den här gången.




Fri vers av Lisapolja
Läst 396 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-19 11:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
riktigt snyggt
jag är så jäkla säker på att
vissa saker måste man bara
göra för att ta det där steget
från allt som stängt in en.
ja och nu babblar jag på en
massa men det här var rakt och bra.
precis i min smak.
2007-12-27

    Maria Malm
Ord och inga visor..rätt att finna sin egen väg.
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Lisapolja
Lisapolja