Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läpparna formar orden

Tungan formas
läpparna rör sig
öppnas och stängs

Ljud kommer ut
ur munhålan
och formar orden

Orden som talas
ska förmedla något
helst meningsfullt

Till en mottagare
som förhoppningsvis
förstår budskapet

Orden låter olika
på olika platser
i världen

Men även om det är
samma plats och att
dom låter lika

Kan det hända
att man ändå inte
förstår språket

För att vi alla
talar ett alldeles
eget personligt språk








Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-12-19 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt