Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte se inte höra

Du talar men jag hör inte

du talar men jag förstår inte

du talar

men säger du något?

Säger du något till mig?

Eller är det bara orden

du vill få ut.

Vad är då budskapet?

Kanske du hör mig

på samma sätt




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-12-19 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt