Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller utan gränser

Faller
med strömmen
utan fallskärm


utan gränser


Faller
mellan ljuslager
utav livets glömda blomma

utav ängar
tusentals fyllda



Faller
bortom tiden
utav minnen

utan gränser


Faller
djupare ner
än vad
Du
någonsin kan

utan gränser.




Fri vers av Den glömda blomman
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-20 14:48



Bookmark and Share


    Issand.
Faller
djupare ner
än vad
Du
någonsin kan

gillar
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Den glömda blomman
Den glömda blomman