Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjöl

En ingen särskild kväll när regnet öste
och utnött jag kom hem från min praktik
stod du i hallen, och i säng mig föste.
Du hade tänkt dig lite erotik.

Jag suckade och sa: Jag är så sliten!
Kom hit och håll mig. Låt mig vara liten!
Så låg vi där som mjölsäckar och pöste.
Då tänkte jag: Det här är romantik.




Fri vers av Tove S
Läst 479 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-20 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tove S