Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ägg

Se in i mitt innersta.
Följ en fluffig vägg
ända in till livmodern.
Finn ett litet ägg.

Blodet ruvar ägget tyst.
Tyst slår blodets slag,
kramar, värnar. Famnar fast.
Ägget. Du och jag.




Fri vers av Tove S
Läst 550 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-22 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tove S